Despre mine

Povestim în cifre despre evoluția unei cariere.
Eu sunt Profa ta de Conta și te aștept să ni te alături în provocarea pe care o lansăm.

Simt că practic această profesie de-o viață și jumătate, timp în care am evoluat odată cu tehnologia.

 În 2004, am devenit contabil autorizat, după trei ani de pregătire practică. Pe atunci, digitalizarea era la început, iar contabilitatea era asociată cu celebrele fișe-șah lungi de un metru și T-urile care mă scoteau din orice încurcătură.

Contabilitatea nu mi-a plăcut chiar de la început. Până în momentul în care am înțeles-o cu adevărat, aveam o oarecare teamă la închiderea perioadelor fiscale, atunci când analiticul nu se închidea cu sinteticul. Grație profesorilor mei din facultate, contabilitatea a devenit povestea mea de viață, poveste care devine din ce în ce mai complexă și mai umană.

În prezent, programele de Contabilitate sunt foarte prietenoase și la îndemână oricărui profesionist contabil. Pentru că sunt ajutată de aceste instrumente eficiente de digitalizare și performanța contabilă, mă bucur în fiecare zi de ceea ce fac, practicând profesia de expert contabil, cu mare dăruire și satisfacție.

Am terminat Facultatea de Management Financiar-Contabil, Specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune. În 2015, promovăm cursurile de expert contabil, iar din anul 2016, sunt expert contabil, un fericit membru CECCAR.

Ce înseamnă pentru mine a fi expert contabil?

”ADOR contabilitatea pentru că îmi place procesul de învățare și perfecționare continuă. Fiecare domeniu de activitate îmi aduce în portofoliu ceva nou, conștientizez lucruri zilnic, am parte de “aha”-uri de fiecare dată când întâlnesc spețe noi, provocări noi.” – Nicoleta Arghire

Ce te face să fii unic în domeniul tău?
Ce te face să fii unic în acest domeniu?
Înseamnă să comunici, să empatizezi, să fii pozitiv, să exploatezi în favoarea clientului facilitățile fiscale oferite de Codul fiscal, să fii proactiv, să fii prompt și să fii dedicat acestei minutate profesii.

Clienții mei sunt, în același timp, partenerii mei.
Pentru că, periodic, am încercat și încerc să înțeleg ce mai pot îmbunătăți în relația cu minunății mei clienți, le-am cerut câteva testimoniale, iar ele arată cam așa: